Megújuló energiák és korszerű épületgépészet

Az építészetben és az épületgépészetben paradigmaváltás zajlik. Passzív házak épülnek, amik nem igényelnek hagyományos fűtést. A napkollektor, hőszivattyú szavakkal egyre többen ismerkednek, és a hővisszanyerő szellőztetés is egyre népszerűbb, ahogy egyre többen felismerik, hogy kizárólag alacsony energiaosztályú épületet érdemes építeni. A blogban igyekszem ezt a témát a laikusok számára érthető nyelvezetben, személyes hangvételben feldolgozni.

Friss topikok

  • fraktal: Az általam ismert leghosszabb élettartamúra becsülhető napkollektort a Direct-Line Kft. gyártja. A... (2012.06.05. 11:49) Az élettartam hatása a napkollektor árára
  • woland07: Kedves Idegen! Nem tudom, ki vagy, de nagyon igazad van és azt kiváló stílusban adtad elő. Amúgy e... (2011.02.12. 22:43) Kazáncsere program

Újra nyitott a ZBR pályázat !

2010.09.23. 17:05 cseresznye.net

Újra pályázható a júniusban forráshiány miatt bezárt ZBR-EH-09 pályázat!

 

Figyelem,rendkívül kevés idő áll rendelkezésre! A pályázat ugyan október 31-ig nyitott, de nagy valószínűséggel nagyszámú pályázat "ugrásra kész" a júniusi nagyon gyors pályázat befagyasztás miatt. Az akkori majdnem kész pályázatokat bizonyára most tömegesen fogják beadni.

Ha Ön most gondolkozik napkollektor, hőszivattyú, vagy szellőztető rendszer beépítésén, akkor ne habozzon!

Szólj hozzá!

Címkék: napkollektor hőszivattyú zbr pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://napkollektor-hoszivattyu-passzivhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr72318338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása